Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

May 27, 2020

Hvad gør du, når hele din forretning handler om fysiske events og oplevelser og hele landet lukker ned?

Pil fortæller i den nyeste episode om, hvordan de har skabt en online udgave af de kendte escape rooms. Det handler om nytænkning og innovation, når det er aller bedst.

Tak fordi, at du følger med 🙏

Husk at...


May 24, 2020

Jeg vil våge den påstand, at Dinero er kommet styrket gennem Corona-lockdownen. Måske virksomheden har mistet nogle kunder, der er gået konkurs, men de har skabt stærke relationer til de resterende. Patrick, CMO i Dinero, deler hans erfaringer fra Lockdownen i denne episode.

Tak fordi, at du følger med 🙏

Husk...


May 19, 2020

🎯 Spotlight på Morningscore, Episoden 5 af 13

Morningscore har fået en ny partner ind, der skal være med til at løfte virksomheden og understøtte væksten. Mads Himstedt er gæst i episoden, hvor jeg sammen med Karsten Madsen dykker ned i, hvorfor det er så vigtigt at sammesætte det rigtige team.

Tak fordi, at...


May 17, 2020

🎯 Virksomhedens principper

👨 Poul Jeritslev, Motivaco

Hvad er egentlig meningen med at gå på arbejde? Det endegyldige svar findes næppe, men i denne episode forsøger jeg at blive klogere på spørgsmålet. Poul deler ud af hans erfaringer som coach og hans eget syn på det at gå på arbejde.

Tak fordi, at du...


May 13, 2020

🎯 Meningen med virksomheder

👨 Martin Bjergegaard, Heartful Academy 

Meningen med fremtidens virksomheder er ikke at tjene flest mulige penge i dag. Det handler om at skabe virksomheder der giver mening at arbejde i. Martin fortæller i denne episode om hans syn på virksomheder og hvordan de kan bidrage til en...