Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Aug 23, 2020

🎯 Samfundskontrakten

🙍🏻‍♂️ Tue Mantoni

Virksomhederne i Danmark bør være taknemmelig for det trygge og stabile samfund, der giver de bedste forudsætninger for at skabe en succes. Omvendt skal vi som samfund være taknemmelige for at vi har dygtige og ambitiøse virksomheder til at understøtte...


Aug 17, 2020

ProOwnedCycling startede som en idé i 2016, men det var først da teamet fik styr på processerne til håndtering af varerne, at de begyndte at tjene penge. Oscar fortæller om erfaringer og læringerne fra de 4 års rejse.

Tak fordi, at du følger med 🙏

Husk at du kan abonnere på At Turde FM i din podcast app og...


Aug 13, 2020

2020 har været et interessant år, at skulledrive og vækste en virksomhed i. Karsten fortæller i denne episode om 3 store beslutninger og valg som han ikke havde kunne forudse i december 2019 da vi startede serien ud. Det handler om:
- Redesign af brugerfladen
- Fokus på branding
- En EU-pulje på op til 2...


Aug 6, 2020

Søren Boss Jacobsen har bl.a. været ansat næsten 4 år i Salesforce og har derigennem stiftet bekendtskab med den professionelle del af slaget. I episoden deler han sine erfaringer med salg, når det køre som en velsmurt V8 motor.

Tak fordi, at du følger med 🙏

Husk at du kan abonnere på At Turde FM i din...


Aug 5, 2020

🎯 Ekstern mødebooking

👨‍🏫  Casper Dreymann, Focus Telemarketing

Hvordan får virksomheder mest muligt ud af ekstern mødebooking og hvad kræver det for at starte det op internt? Casper har drevet telemarketing bureau i 15 år og undervist i salg i 20 og i denne episode deler han ud af hans erfaringer med...