Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Apr 28, 2021

Det kræver et hårdt arbejde for at få lov til at træffe de rigtige beslutninger i HR. Især hvis HR 'bare' bliver set som en administrativ omkostning. Heidi Wassini deler i episoden hendes syn på, hvordan HR kan hjælpe forretningen med at hjælpe sig selv. Det handler både om at kunne forstå forretningen, men...


Apr 16, 2021

Det er spild af tid, energi og fokus at stille spørgsmålet: Hvad er forretningsværdien af HR? Mads Kamp har arbejdet i HR i 20+ år og er fortaler for, at samarbejdet mellem HR og resten af virksomheden bygges på tillid og erkendelsen af den faglige forskellighed ikke kun skal måles. 

Episoden er en del af serien


Apr 7, 2021

Hvis du vil skabe fremtiden, må du også være villig til at at gøre tingene anderledes og turde satse. Det gælder også i HR funktionen, hvor det at køre eksperimenter måske ikke altid er en del af job beskrivelsen.

Omvendt ser det ud i The Marketing Guy, hvor Nick Traulsen og resten af virksomheden har taget...


Apr 3, 2021

🎯 Samarbejdet mellem HR og virksomheden

👩‍🏫  Annette Otto

HR skal tættere på forretningen, men forretningen skal også blive bedre til at forstå HR. I episoden fortæller Annette Otto fra Atea om hendes erfaringer med HR, både set fra HR's egen side af bordet og fra forretningens side.

Det handler ikke...