Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Feb 22, 2022

Dit brand er ikke det du fortæller andre, men derimod det de siger om dig, når du ikke er tilstedet. I Soundboks ved de godt, at deres brand aldrig bliver stærkere end det community de får skabt. Det har de heldigvis været gode til. Mikkel fortæller i episoden, hvordan de sørger for at fortælle historie fra...


Feb 18, 2022

Branding kan hurtigt blive flyvsk, teoretisk og virke dyrt: Altså noget som er forbeholdt de virksomheder med store budgetter. Sådan behøver det slet ikke at være. Faktisk kan små virksomheder nemt være med, det handler bare om at vende deres størrelse til en styrke. Vi taler om storytelling.

Julie Maja deler i...


Feb 6, 2022

Handler branding om at være sig selv, eller være interessant? Sammen med Malthe Eberts skabte Christian Skjølstrup karakteren Gulddreng som tog Danmark med storm fra 2016 - 2018. I selskab med Christian dykker vi ned i, hvorfor det kan give mening at skabe en karakter og hvad Christian lærte fra op og nedturerne med...


Feb 2, 2022

Iværksætterne skaber fremtiden - altså de der lykkedes. De fleste brancher har oplevet at blive vendt på hovedet af nye teknologier og forretningsmodeller. De ettablerede virksomheder kan ikke altid følge med og uddør.

Med andre ord skal fremtidens virksomheder tage ved lære af iværksætterne - eller skal de?...


Feb 1, 2022

Der er ikke en succesformel for at skabe et brand, men en ting er dog sikkert: Du må ikke være ligegyldig. Og da det du siger og gør er en stor del af dit brand, så stop med at sig og gøre kedelige ting. Jonas Waaben fra Campfire &. Co uddyber i episoden, som er en del af serien Spotlight på Branding.

Husk at du...