Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Dec 19, 2018

🏫 Velkommen til endnu et afsnit af IværksætterAkademiet

🎯 Adfærdsdesign

👨‍🏫 Morten Münster

Det er kun naboen, der ikke holder sit nytårsfortsætte og du kører helt sikkert bedre bil end gennemsnittet. Okay det sælger måske ikke podcasten til dig, der gerne vil være iværksætter.

Måske navnet


Dec 15, 2018

Som iværksætter tager du chancer hele tiden. Den størte chance er at springe ud i det. Derfor giver det også god mening at tidligere pokerspillere kaster sig over iværksætteriet.

Jakob er netop dette, en tidligere pokerspiller og nuværende iværksætter. Måske kende du ham allerede? Hvis du er fast seer...


Dec 4, 2018

🏫 Velkommen til endnu et afsnit af IværksætterAkademiet

🎯 Growth Marketing

👨‍🏫 Steffen Hedebrandt

Klokken ringer ind og det er på tide at blive klogere, blive inspireret og lære, hvordan du som iværksætter kan vækste din virksomhed ved at benytte dig af growth marketing.

Hvor meget tjener du på en...


Nov 29, 2018

 For 7 år siden havde Niels nok ikke gættet, at han ville starte en "kedelig" legal tech virksomhed som Contractbook. I dag vil han nok ikke bytte for noget.

I dette afsnit af Jagten på succes får du indblik i, hvordan Niels er endt hvor han er i dag, hvordan det er at være en vækst virksomhed og hvad Contractbook...


Nov 18, 2018

🏫 Velkommen til endnu et afsnit af IværksætterAkademiet

🎯 Amazon

👨‍🏫 Henrik Stender

Klokken ringer ind og det er på tide at blive klogere, blive inspireret og lære, hvordan du som iværksætter kan benytte Amazon til at bygge din virksomhed.

Verden er ikke sort-hvid og derfor kan langt de...