Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Sep 27, 2020

Runningtours tilbyder løbeture med guides for enkelt personer, eller grupper. Men kan du tjene penge på løbeture? Ja, hvis du finde nogle kunder, der får nok værdi ud af det. Lena Andersson er inviteret forbi i denne lytterspecial til en snak om hendes virksomhed Go! Running Tours.

Tak fordi, at du følger med...


Sep 20, 2020

🎯 Fremtidssans

🙍🏼 Anne Skare

Virksomheder skal ikke kun reagere på nutiden, de skal være med til at forme fremtiden. Den evne kalder Anne Skare for fremtidssans og det er en afgørende faktor for at vinde spillet om fremtiden. I denne episode deler Anne hendes syn på, hvad det kræver for at vinde...


Sep 15, 2020

🎯 Digitalisering

🙍🏼 Astrid Haug

Er digitalisering bare et buzzword skabt af konsulenter? Nej. Digitalisering handler om at understøtte forretning med digitale muligheder. Men det handler også om at turde eksperimentere. Det handler om at være frygtløs, ikke dumdristig.

Astrid Haug deler hendes erfaringer...


Sep 6, 2020

🎯 Kreativitet

🙍🏻‍♂️ Rasmus Kolbe (Lakserytteren)

Hvad kan virksomheder lære af en af Danmarks populære influencers, Rasmus Kolbe, der samlet set har over 1 million følgere på de sociale medier?

At vi alle skal være meget mere kreative, for at kunne udfordre de problemstillinger som fremtiden byder...


Sep 2, 2020

🎯 Økonomifunktionen

🙍🏻‍♂️ Frederik Sandgrav, Sandgrav Solutions

Det ville give dig en del udfordringer at køre i en bil uden benzinmåler og speedometer. Du vil enten ende med en bøde, spilde tiden med at køre for langsomt eller løbe tør. Økonomifunktionen i virksomheden skal praktisktalt gøre det...