Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Mar 23, 2021

Du skal ikke vente til du er hoppet ud af flyet, med at pakke din faldskærm - og hvis du har ambitiøse vækstmål, så skal du ikke vente på problemerne, inden du investerer i HR.

Ambitiøse vækstmål er lige præcis det, de har i Nøie, hvor Frederik Lysgaard Vind er blevet ansat som head of people and culture. I...


Mar 17, 2021

🎯 HR

👨‍🏫  Nicklas Pyrdol

Hver gang virksomheden bruger en kroner, så er det tale om et valg: En investering. Derfor gælder det også om at få mest muligt ud af de investeringer som virksomheden prioriterer.

I en serie på 11 episoder dykke vi ned i, hvordan virksomheder kan få mere ud af HR funktionen?...


Mar 15, 2021

Jeg vil gerne slå et slag for et mere nuanceret billede af, hvad en succesfuld virksomhed kan være. Succes bør ikke være lig med at eksistere for evigt. Intet eksisterer for evigt.

I stedet skal succes måles på den positive forskel som noget gør, mens det eksisterer. Derfor vil jeg argumenterer for at...


Mar 11, 2021

🎯 Abonnementsforretninger

👨‍🏫  Jakob Soderberg og Tobias Binau

Hvad kan fremtidens virksomheder lære af abonnementsforretningerne? Jakob Soderberg, Tobias Binau og jeg kigger tilbage på, hvad vi har lært gennem 7 episoder med 7 vidt forskellige gæster.

Episoden er en del af serien Spotlight på...


Mar 6, 2021

Kundeværdien bør være nordstjernen i alle virksomheder. Alle beslutninger bør træffes med et øje på, om det skaber mere værdi for kunden. Men hvordan ser sådan en virksomhed ud?

I episoden fortæller Rasmus Schmiegelow om tankerne bag at skabe happyness på abonnement i virksomheden Goodiebox. Det handler om...