Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Dec 31, 2023

Dennis Nørmark er forfatter til bl.a. Pseudoarbejde og Ufrihedens Pris og jeg har spurgt ham, hvad han mener virksomheder skal stoppe med at gøre i 2024. Det handler om, at vi skal finde tilbage til, hvad virksomheder egentlig skal/bør betyde i vores liv.

Kontakt, feedback og spørgmål: 


Nov 29, 2023

Måske du allerede kender modellen, som viser kunderejsen som et liggende 8-tal. Per Østergaard Jacobsen er en af de lektorer fra CBS (Copenhagen Business School) som har været med til at lave modellen baseret på 13.000 kundeinteviews.

Find serien Spotlight på Kunderejsen her:


Nov 13, 2023

Hans-Kristian Bjerregaard er medstifter af Clerk.io, med over 40 millioner i omsætning i 2022 og over 100 medarbejdere ansat. I starten af 2022 valgte han at starte forfra med den nye virksomhed Workjoy. I episoden deler Hans-Kristian hans 10 bud til fremtidens virksomhed.

Jeg deler mine tanker om fremtidens...


Oct 23, 2023

Indsigt giver udsyn, men kun handling giver forvandling. For at skabe fremtidens virksomheder skal du både arbejde med dit mindset og evnen til at omsætte det til handling. Nina Kenney har hjulpet virksomheder og enkeltpersoner med at omsætte ambitioner til handling i snart 20 år med udgagnspunkt i bogen 7 gode...


Sep 6, 2023

Mads Fugl står bag det succesfulde kontorfællesskab Coworking Plus i Odense. Men hvad får virksomheder ud af at være en del af et kontorfællesskab?

Inspiartion til at skabe fremtidens virksomhed: https://atturde.dk/bullets

Kontakt, feedback og spørgmål: