Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

May 31, 2018

Så du vil gerne være iværksætter, men hvad betyder det? Hvad skal man kunne som iværksætter og hvad skal man forvente at fremtiden bringer. Her giver jeg mit bud baseret bl.a. på hvad Martin Thorborg fra Dinero og Mogens Møller fra Sleeknote har gjort.

Enjoy 🔥🔥🔥

Husk at du kan abonnere på At Turde FM i...


May 28, 2018

Freelancere er en betegnelse for en speciel gruppe af iværksættere der sælger deres tid, viden eller færdigheder. Men det er også et rigtig godt sted at starte som iværksætter. Amin Safari fortæller omkring hens egen iværksætterrejse, hvor personlig branding har haft en afgørende betydning.

Enjoy...


May 25, 2018

Der er intet magisk ved at være iværksætter, der gælder ikke specielle regler, når du skal konkurrere i markedet. Det er altså nødvendigt at have en eller flere fordele, vi kan kalde dem hemmelige våben. I dette afsnit giver jeg et bud på, hvor du som iværksætter kan finde dine fordele.

Enjoy...


May 21, 2018

Niche, alle taler om det, men hvorfor er det så vigtigt? Lyt med når vi dykker ned i iPapers rejse mod at finde sin kernekunde og hør hvilke beslutninger Mark har stået overfor i den process.

Enjoy 🔥🔥🔥

Husk at du kan abonnere på Jagten på Succes i din podcast app og du kan finde mere om iværksætteri...


May 18, 2018

Det skal handle om valg, eller vi kan også kalde det beslutninger. Små 20 minutter omkring, hvorfor valg er så vigtige og hvad du skal huske på, for at træffe de rette valg som iværksætter.

Jeg håber du bliver inspireret!

Enjoy 🔥🔥🔥

Husk at du kan abonnere på At Turde FM i din podcast app og du kan...