Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM - Hvordan Skaber Du Fremtidens Virksomheder?

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Sep 15, 2020

🎯 Digitalisering

🙍🏼 Astrid Haug

Er digitalisering bare et buzzword skabt af konsulenter? Nej. Digitalisering handler om at understøtte forretning med digitale muligheder. Men det handler også om at turde eksperimentere. Det handler om at være frygtløs, ikke dumdristig.

Astrid Haug deler hendes erfaringer...


Sep 6, 2020

🎯 Kreativitet

🙍🏻‍♂️ Rasmus Kolbe (Lakserytteren)

Hvad kan virksomheder lære af en af Danmarks populære influencers, Rasmus Kolbe, der samlet set har over 1 million følgere på de sociale medier?

At vi alle skal være meget mere kreative, for at kunne udfordre de problemstillinger som fremtiden byder...


Sep 2, 2020

🎯 Økonomifunktionen

🙍🏻‍♂️ Frederik Sandgrav, Sandgrav Solutions

Det ville give dig en del udfordringer at køre i en bil uden benzinmåler og speedometer. Du vil enten ende med en bøde, spilde tiden med at køre for langsomt eller løbe tør. Økonomifunktionen i virksomheden skal praktisktalt gøre det...


Aug 23, 2020

🎯 Samfundskontrakten

🙍🏻‍♂️ Tue Mantoni

Virksomhederne i Danmark bør være taknemmelig for det trygge og stabile samfund, der giver de bedste forudsætninger for at skabe en succes. Omvendt skal vi som samfund være taknemmelige for at vi har dygtige og ambitiøse virksomheder til at understøtte...


Aug 17, 2020

ProOwnedCycling startede som en idé i 2016, men det var først da teamet fik styr på processerne til håndtering af varerne, at de begyndte at tjene penge. Oscar fortæller om erfaringer og læringerne fra de 4 års rejse.

Tak fordi, at du følger med 🙏

Husk at du kan abonnere på At Turde FM i din podcast app og...