Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Jul 11, 2024

Mikkel Bjerg Olesen er tidligere direktør i The Marketing Guy. I denne episoder dykker vi ned i betydningen af annoncering på sociale medier i forhold til virksomheders arbejde med kunderejsen.

Find Brian på LinkedIn


Apr 29, 2024

Nick Traulsen står både bag det digitale marketingbureauet The Markering Guy og investeringsvirksomheden TMG Invest. I episoden deler han hans tanker om ansvar og hvorfor ivræksættere børe træne deres evne til at tage ansvar - især over for sig selv.

Kontakt:


Mar 31, 2024

Frederik Saabye Møller hjælper B2B virksomheder med at skabe efterspørgsel for deres produkt/service. I episoden får du indblik i, hvor du starter arbejdet med kunderejsen og hvordan du prioritere virksomhedens ressorucer bedst. Det hele starter med at forstå, at du ikke kan styre kunderejsen, men derimod kan...


Feb 8, 2024

Pers Østergaard Jacobsen er konsulent, ekstern lektor og medforfatter til bogen: Kunderejsen & de ustyrlige kunder i en digital tidsalder. I episoden taler vi om de fire mindset som kunderne kan have og som virksomheden skal matche gennem hele kunderejsen.

Kontakt:


Dec 31, 2023

Dennis Nørmark er forfatter til bl.a. Pseudoarbejde og Ufrihedens Pris og jeg har spurgt ham, hvad han mener virksomheder skal stoppe med at gøre i 2024. Det handler om, at vi skal finde tilbage til, hvad virksomheder egentlig skal/bør betyde i vores liv.

Kontakt, feedback og spørgmål: