Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Dec 27, 2022

Kristian Larsen og Mads Paaskesen stiftede det digitale marketingbureau PL og Partners for 8 år siden og i januar 2022 trådte de ud af den daglige drift og ledelse. I episoden får du deres 10 bud til at skabe fremtidens virksomheder.

Inspiration til at forstå din virksomhed bedre: https://atturde.dk/bullets

Kontakt,...


Dec 21, 2022

Simon Krag Linde er copywriter og underviser i effektiv copywriting og deler i episoden hans viden og erfaringer med at skabe god copywriting, der kan mærkes på bundlinjen. Kampen om kunderne kræver effektive tekster og en klar strategi for både artikler, indlæg og nyhedsbreve.

Inspiration til at forstå din...


Dec 12, 2022

Succes handler om at forberede sig godt og være klar til at ændre kurs, når det ikke går som det skal. I denne episode deler Alexander Kragh hans erfaringer fra rekrutteringsbrancen og giver dig fire skridt som du skal have styr på inden du kaster dig ud i en rekruttering:

  1. Gør dit forabejde i forhold til, hvilken...


Dec 8, 2022

Hvis du vil vide, hvad der skal til for at skabe fremtidens virksomheder, så spørg dem der skaber frem tidens virksomheder. I denne episode spørger jeg Lars Hedal, fra E-handelshuset Hesehus, om hvilke 10 bud han ville hugge ind i stentavlen, hvis formålet var, at skabe fremtidens virksomheder.

I serien 10 bud til...