Preview Mode Links will not work in preview mode

At Turde FM

Velkommen til At Turde FM. Her finder du podcasts til iværksættere og om iværksætteri.

Jan 25, 2021

Hvorfor har virksomheder (måske) brug for en kommerciel direktør? Hvordan bidrager rollen til at sikre virksomhedens overlevelse og vækst på den lange bane?

I sidste episode om forretningen bag webbureauet Morningtrain taler jeg med CCO Thomas Østerkjerhuus om, hvad hans rolle er i virksomheden og hvorfor den er...


Jan 18, 2021

Innovation handler ikke "bare" om produktet, eller andre kundevendte aktiviteter - det handler om hele din forretningsmodel. Og det handler især om aktiviteter, der understøtter og udvikler dine medarbejdere.

I Morningtrain er der en direkte sammenhæng mellem omsætning og medarbejderne, da de sælger medarbejdernes...


Jan 14, 2021

Hvad skal der til for at forme en kultur i en virksomhed? Ja, spørgsmålet er måske simpelt nok, men svaret er så komplekst, at der ikke bare findes en løsning.

I Morningtrain ved de hvor vigtig kulturen er og de har også gjort sig en del erfaringer, hvad der virker for dem. De erfaringer deler Thomas...


Jan 10, 2021

De fleste virksomheder ved, hvor vigtigt salg er for at overleve. Det betyder bare ikke, at det salg skal være ny-salg. I Morningtrain har de et meget større fokus på gensalg og mersalg - altså at gøre kunderne mere værdifulde, ved at levere mere værdi til dem.

Thomas Østerkjerhuus deler i denne episode, deres...


Jan 6, 2021

Hvis din virksomhed er en B2B virksomheder, altså I sælger til andre virksomheder, så er dine kunder interesseret i 'mere forretning' - ikke et produkt eller en service.

Thomas Østerkjerhuus fra Morningtrain fortæller, hvordan webbureauet er gået fra at sælge hjemmesider og annoncering, til at sælge mere...